Mindennapi vállalati pénzügyeink

Cégkassza

Hajdu Attila: Muszáj úgy felfogni, hogy ez üzlet

2020. február 20. - Cégkasszás

Először a két kávézómmal nem az volt a cél, hogy kifizetődő legyen, a vendég szempontjai fontosabbak voltak, de muszáj ezt az egészet úgy felfogni, mint üzletet – mondta az 5 perc ötlet legfrissebb videójában Hajdu Attila egykori futballkapus, jelenleg tévés szakkommentátor. A volt profi sportolónak ma már balatoni panziója és borászata is van, melyek sikeréhez elengedhetetlen a családi összetartás.

1995-ben az édesanyámmal alapítottunk egy céget, ez működteti azóta is a két kávézót, amit a foci után elkezdtem csinálni – meséli a kezdetekről Hajdu Attila. Ugyanez a cég üzemelteti 2008 óta a Fürjes Villát is Balatonfüreden, melyben 2010-ben volt az első szezon a felújítást követően, később pedig Vászolyon telepítettek szőlőt és hoztak létre a borászatot. Vagyis ma már szinte egy „cégcsoportról” beszélhetünk. 

A kávézókat a vendég oldaláról kezdtem csinálni, nem az volt az első, hogy kifizetődő legyen. Pedig muszáj onnan indulni, hogy ez egy üzlet, de engem sokszor elvisz az egész, annyira átélem, ami nem biztos, hogy jó – vall üzleti filozófiájáról Hajdu. 

Az egykori kapus szerint szorgalom, alázat és szenvedély nélkül nincs semmi. A cégcsoport is azért tud így működni, mert ezek megvannak, de a családi összetartás is fontos. A főszezonban az egész család aktívan részt vesz a munkában, ez is nélkülözhetetlen a sikerhez - hangsúlyozza.

A bejegyzés trackback címe:

https://cegkassza.blog.hu/api/trackback/id/tr8215482710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása