Mindennapi vállalati pénzügyeink

Cégkassza

25 ezer hitelképes magyar cég kap levelet

2019. szeptember 23. - Cégkasszás

Az év végére meghaladhatja az ezer milliárd forintot a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. garanciája által folyósított hitelállomány – mondta a Kossuth Rádió Déli krónika című műsorában a cég igazgatója. Hozzátette: a további siker érdekében közvetlenül keresnek meg 25 ezer céget, melyeket előzetesen már hitelképesnek ítéltek, és felajánlják szolgáltatásaikat nekik.

g4.jpg

Az első félév végére 961 milliárd forintra nőtt az a hitelállomány, melyre a Garantiqa hitelgaranciát vállalt, ennek köszönhetően már 32 ezer magyar cég jutott biztonságos finanszírozáshoz – hangzott el a Kossuth Rádió adásában. A műsorban Schultheisz Győző, a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. igazgatója kiemelte: az év végére szeretnék elérni a lélektani ezer milliárdos határt, ennek érdekében 25 ezer céggel veszik fel levélben a kapcsolatot, melyeket előzetesen minősítettek és hitelképesnek találtak. Őket a Garantiqa termékeiről és szolgáltatásairól tájékoztatják.

Az adásban elhangzott, hogy a Századvég felmérése szerint a hazai kkv-k beruházási hajlandósága 2017 óta nem csökken, ehhez pedig fontos forrásként támaszkodnak a bankhitelre. 

A bejegyzés trackback címe:

https://cegkassza.blog.hu/api/trackback/id/tr7115160830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása