Mindennapi vállalati pénzügyeink

Cégkassza

Indul a KKV Technológia Plusz Hitelprogram

2024. április 29. - Cégkasszás

Újabb a kkv-kat erősítő program indul, ugyanis április 30-án veszi kezdetét a GINOP Plusz programhoz tartozó KKV Technológia Plusz Hitelprogram. A 155,54 milliárd forint keretösszegű, európai uniós forrásokból megvalósuló program keretei között a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások 0%-os fix kamat mellett új fejlesztéseik és értéknövelő beruházásaik megvalósításához igényelhetnek kedvező finanszírozás.

2024. április 30-tól indul a GINOP Plusz program 1. prioritásához tartozó KKV Technológia Plusz Hitelprogram. Az európai uniós forrásokból megvalósuló program keretei között a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások, 0%-os fix kamat mellett igényelhetnek kedvező finanszírozást új fejlesztéseik és értéknövelő beruházásaik megvalósításához. A 155,54 milliárd forint keretösszegű program a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) által kialakított MFB Pont Plusz hálózaton keresztül, az MBH Bank és a Gránit Bank megjelölt fiókjaiban elérhető.mfb_technologia_plusz_1300x400px_1300x400_0327_1.jpg

A hitelprogram célja a hazai KKV-k termelékenységének és hozzáadott értékének növelése a technológiai és szervezeti megújítás támogatásán keresztül. További cél a vállalkozások korszerű termék- és szolgáltatásfejlesztési képességének megteremtése, bővítésének támogatása, lehetővé téve energiahatékonysági beruházásokat is.

A pályázó vállalkozások ügyletenként 10 millió és 100 millió forint közötti hitelösszeget igényelhetnek, a teljes futamidő alatt fix, 0%-os ügyleti kamat mellett. A hitel Budapest kivételével az ország egész területén felhasználható, a keretösszeg legalább 65 százalékából pedig a négy leghátrányosabb helyzetű régióban, azaz a Dél-Alföldön, a Dél-Dunántúlon, az Észak-Alföldön, illetve Észak-Magyarországon projektet megvalósító vállalkozások részesülhetnek.

Az igényléshez szükséges további információkat és a hitelprogram felhívását az alábbi linken érhetik el az érdeklődők: https://www.mfb.hu/vallalkozasok/mukodo/hitel/kkv-technologia-plusz-hitelprogram-ginop-plusz-143-24-t212-p212

A Garantiqa Hitelgarancia Zrt. is kiemelt figyelmet fordít a hazai mikro-, kis- középvállalkozások támogatására. A társaság már több mint harminc éve segíti a hazai vállalkozásokat, fennállása óta pedig töretlen célja, hogy szoros együttműködésben a pénzügyi intézményekkel minél több vállalkozást segítsen a terveik megvalósításához szükséges forráshoz jutni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cegkassza.blog.hu/api/trackback/id/tr7918392973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása