Mindennapi vállalati pénzügyeink

Cégkassza

„Minden egy kockás füzettel kezdődött az iskolában”

2020. január 03. - Cégkasszás

Eleinte csak pincéreket közvetített szállodáknak, éttermeknek, ma pedig az ország egyik piacvezető munkaerő-közvetítő cégének szakmai vezetője a vendéglátásban Revuczky Karion. Ő saját munkája mellett a bank segítségét és a hitelgarancia intézményét nevezte meg sikettényezőként. 

A Szépkilátás Vendéglátás Kft. 2018 tavaszán alakult, de régebb óta foglalkozom munkaerő kölcsönzéssel és szervezéssel a vendéglátásban – mondta az 5 perc ötlet videójában Revuczky Karion, a cég szakmai vezetője. „Minden egy kockás füzettel kezdődött az iskolában, amikor elkezdtem pincéreket közvetíteni, innen jutottunk el mára oda, hogy az egyik piacvezető munkaerő közvetítő cég vagyunk a vendéglátásban” – tette hozzá. 

A mi termékünk a munkaerő, a munkabérek kifizetése elsőszámú szempont, ehhez rengeteg likviditási tőkére van szükségünk – emelte ki Revuczky. Hozzátette: azért választották partnernek a Takarékbankot, mert kellően rugalmasak, mindenhol van fiókjuk és talán közvetlenebbek, mint a többi kereskedelmi bank. 

Minden ügyfél más és más, mások az igényei egy mikrovállalkozásnak és egy közepes cégnek vagy egy induló vállalkozásnak és egy 20 éves múltra visszatekintő vállalatnak – emelte ki Méry Tamás, a Takarékbank értékesítés fejlesztési és támogatási igazgatója. Kiemelte, hogy céljuk minél több vállalkozásnak finanszírozást nyújtani, ebben segíthet a hitelgarancia, mely meggyorsítja és egyszerűsíti a hitelbírálatot. 

Fontos elvárás velünk szemben, hogy a kockázatosabb szegmenst is támogassuk, tapasztalataink szerint a vállalkozások számára a legnagyobb akadály még mindig a megfelelő biztosíték nyújtása – mondta a fentiekkel kapcsolatban Rózner Anna, a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. értékesítési igazgatója. 

A bejegyzés trackback címe:

https://cegkassza.blog.hu/api/trackback/id/tr615358706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása