Mindennapi vállalati pénzügyeink

Cégkassza

Hogyan juthatnak finanszírozáshoz a magyar kkv-k?

2019. július 11. - Cégkasszás

A kisvállalatok számára elérhető ugyanaz a szolgáltatás, ami a közép- illetve a nagyvállalatoknál – mondta a Világgazdaság által rendezett konferencián Fetter István, a CIB Bank kisvállalatok szegmenségnek vezetője. A pénzintézet törekszik az egyszerű és rugalmas megoldásokra. 

fetter_istvan_cib_bank.jpg

 

Fetter István elmondása szerint a kisvállalatok számára a futamidőben, a devizában és a fedezettségben is igyekeznek rugalmasak lenni. A bank stratégiai partnere a Garantiqa Hitelgarancia Zrt., mely a konferencia egyik támogatója volt, a CIB szakembere szerint közös céljuk a hitellel nem rendelkező vállalatok hitelkeresletének ösztönzése. 

 

A bank kisvállalati szegmensének vezetője kiemelte, hogy nagy hangsúlyt fektetnek a gyorsaságra, az ügyfelek akár két nap alatt finanszírozáshoz juthatnak, de a cél, hogy a jövőben egy mobilapplikáción keresztül fél órán belül is folyósítani tudják a hitelt. Ezen az applikáción jelenleg a meglévő ügyfelek akár hét perc alatt személyi kölcsönhöz juthatnak akár online is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://cegkassza.blog.hu/api/trackback/id/tr9814937460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása