Mindennapi vállalati pénzügyeink

Cégkassza

Nem kell félni, ha összetörik

A SIlver Tojás Kft. története

2019. június 05. - Cégkasszás

A Garantiqa 5 perc ötlet című sorozatában ezúttal Kovács József, a Silver Tojás Kft. ügyvezetője mesél cége kulisszatitkairól. A videóban gyakorlati példán keresztül ismerhetjük meg, hogy a Silver Tojás Kft. hogyan tud együttműködni fejlesztési elképzelések megvalósítása terén a CIB Bankkal és a Garantiqa Hitelgarancia Zrt.-vel.

A Silver Tojás Kft. 2012 májusában alakult Siófokon, fő profilja pedig a tojás és tojáskészítmények kis- és nagykereskedelme - a cég a szállítást saját gépjárművekkel és saját sofőrökkel végzi. Jelenleg tíz alkalmazottat foglalkoztatnak, és országos lefedettséggel rendelkeznek, mint kereskedő. A CIB Bankkal és a Garantiqa Hitelgarancia Zrt.-vel. közösen elvégzett beruházásnak köszönhetően Kovács József cége a tojásfeldolgozás terén kíván előbbre lépni: a jövőben a tisztított keménytojás is megjelenik majd termékkínálatukban, aminek segítségével a magyarországi importot is szeretnék visszaszorítani.

A bejegyzés trackback címe:

https://cegkassza.blog.hu/api/trackback/id/tr3414877718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása